Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Ιωάννης ενθουσιάστηκε με όσα άκουσε!

Ο Ιωάννης ενθουσιάστηκε με όσα άκουσε!
Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 - 17:19
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η συνάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου με τους προέδρους του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε και τα δεδομένα είναι αρκετά. Το πιο σημαντικό από όλα: ο Έλληνας φόργουορντ ενθουσιάστηκε με όσα άκουσε στο ραντεβού. Και μια πολύ σημαντική παράμετρο για την ιστορία. Δεν έγινε καμμιά κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές για το οικονομικό σκέλος. Πολλά ειπώθηκαν, αλλά τα χρήματα δεν ήταν μέρος της συζήτησής τους.

Αυτό που μπορούμε να σας μεταφέρουμε είναι πώς η συνάντηση και η κουβέντα ανάμεσα στους τρεις άνδρες περιλάμβανε πολλά θέματα. Μίλησαν για μπάσκετ γενικότερα, για το σχεδιασμό της ομάδας από εδώ και πέρα, για το ρόλο του Ιωάννη στην ομάδα, για ό,τι άλλο μπορεί να έχει σχέση με την πορεία του Θρύλου από εδώ και πέρα. Αλλά στο… τραπέζι δεν έπεσαν καν, ούτε για μια στιγμή, οι λέξεις χρήματα, λεφτά, οικονομικό.

Κι αυτό διότι οι δύο πλευρές είναι κοντά, πολύ κοντά σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Αυτό είναι επίσης γεγονός και δεν αμφισβητείται από κανέναν. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήθελε να μεταφέρει στους προέδρους της ΚΑΕ τις δικές του σκέψεις, το πώς βλέπει την κατάσταση. Ήθελε να μιλήσει μαζί τους για όλα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πώς δεν πήγε με τον ατζέντη του, αλλά μονάχος στο ραντεβού.

Αποχωρώντας μπορεί να μίλησε για μερικές ημέρες για τις αποφάσεις, αλλά το κλίμα είναι θετικό για την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Στην ΤΣΣΚΑ ο Ντάνιελ Χάκετ!

Στην ΤΣΣΚΑ ο Ντάνιελ Χάκετ!

Ο Ιταλός γκαρντ περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει για δύο χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντικαθιστώντας τον Λίο Βέστερμαν.

Στην Arcadia ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Στην Arcadia ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού βρίσκεται στα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλων, προκειμένου να συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του.