Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άμεσα εξελίξεις με Παπαπέτρου

Άμεσα εξελίξεις με Παπαπέτρου
Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018 - 11:12

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου συναντήθηκε τη χθεσινή ημέρα, Παρασκευή (06/07) με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στα γραφεία της Arcadia και όπως τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις του το κλίμα είναι καλό.

Ο Έλληνας φόργουορντ υπογράμμισε ότι άμεσα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία μετά το συγκεκριμένο ραντεβού για ανανέωση του συμβολαίου του.

Στον Ολυμπιακό, πλέον, περιμένουν το τι θα συμβεί τελικά στη συγκεκριμένη υπόθεση και στη συνέχεια θα συνεχίσουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον προπονητή που ήθελαν, τον Ντέιβιντ Μπλατ, ανανέωσαν τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου, απέκτησαν τον Γουίλιαμς-Γκος, με κινήσεις που δείχνουν ότι τα πράγματα κυλούν με σωστό τρόπο για την επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες.

Πλέον, βρισκόμαστε εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων για την υπόθεση Παπαπέτρου, οι οποίες όπως φαίνεται θα γίνουν γνωστές άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο ΛιΝτέι!

Στον Θρύλο ο ΛιΝτέι!

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Τρομερός ο Ποκουσέφσκι

Τρομερός ο Ποκουσέφσκι

Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17.