Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζακ ΛιΝτέι εν δράσει! (vids)

Ο Ζακ ΛιΝτέι εν δράσει! (vids)
Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018 - 14:55

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση, κάνοντας δικό του τον Ζακ ΛιΝτέι, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως φόργουορντ όσο ως σέντερ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ βρισκόταν σε αναζήτηση ενός παίκτη με συγκεκριμένα στοιχεία για τις συγκεκριμένες θέσεις και θεώρησε πως ο 24χρονος μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Ζακ Λιντέι προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στην Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, όπου σε 37 αγώνες στο Ισραήλ είχε κατά μέσο όρο 19.5 πόντους (80% στις βολές, 53% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα), 8.0 ριμπάουντ και 1.3 κοψίματα, ενώ σε κολεγιακό επίπεδο έχει κάνει πολύ καλά ματς με τις φανέλες των South Florida (2012–2014) και Virginia Tech (2015.

Δείτε μερικά βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο Ζακ Λιντέι!

Αυτός είναι ο Ζακ Λιντέι!

Undersize «5άρι» (2,01Μ.) που βάζει τη μπάλα κάτω και δημιουργεί από μόνος του- Δυνατός και με αντίληψη ψηλά, όπου κερδίζει/διορθώνει ότι… χάνει στο body to body στην άμυνα- Ατού το σουτ από μακριά.

Στον Θρύλο ο ΛιΝτέι!

Στον Θρύλο ο ΛιΝτέι!

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.