Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μπάλα είναι (μόνο) στα χέρια του Ιωάννη!

Η μπάλα είναι (μόνο) στα χέρια του Ιωάννη!
Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018 - 15:48
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

«Σήμερα, αύριο θα έχουμε απαντήσεις και θα βρούμε λύση…» ήταν τα λόγια του Ιωάννη Παπαπέτρου εξερχόμενος των γραφείων της Arcadia την Παρασκευή (6/06) άνευ του εκπροσώπου του. Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να έχει κάποιο οικονομικό δίλλημα αλλά σκέφτεται αποκλειστικά τα αγωνιστικά θέματα. Αυτό ήταν και το περιεχόμενο της συζήτησής του με τους Αγγελόπουλους, ένα ραντεβού που κλείστηκε απρόσμενα και ξαφνικά, και όχι οι οικονομικοί όροι μιας νέας συνεργασίας.

Να δούμε όμως την ουσία του θέματος. Το που βρισκόμαστε στην παρούσα φάση.

Αυτό που αναμένουν όλοι και πολύ περισσότερο ο Ολυμπιακός, είναι η απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου. Οι Πειραιώτες ότι ήταν να κάνουν το έκαναν, υπό την έννοια ότι κατέθεσαν την προσφορά τους (σ.σ. φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε αυτό το κομμάτι), έχει μιλήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ μαζί του και του έχει εξηγήσει τον ρόλο του και τι περιμένει/ θέλει από αυτόν, ενώ συζήτησε κατ’ιδίαν και με τους προέδρους για θέματα μπάσκετ, ομάδας, σχεδιασμού, πλάνου κτλ.

Η απόφαση τώρα είναι δικιά του. Αν κάποιος περιμένει απάντηση αυτός είναι ο Ολυμπιακός από τον παίκτη και αναμένουμε να τελειώσει σύντομα όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος μετά το ραντεβού με τους προέδρους.

Κατά την άποψή μας, η όλη ουσία κρύβεται στο τι του είπε ο Μπλατ αναφορικά με τον ρόλο του. Πόσο πιστεύει ότι θα γίνουν αυτά που του εξήγησε αλλά και τι ευκαιρίες/ρόλο/χρόνο θα έχει σε άλλη ομάδα (η οποία μην το δένεται ότι θα είναι ο Παναθηναϊκός).

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο Ζακ Λιντέι!

Αυτός είναι ο Ζακ Λιντέι!

Undersize «5άρι» (2,01Μ.) που βάζει τη μπάλα κάτω και δημιουργεί από μόνος του- Δυνατός και με αντίληψη ψηλά, όπου κερδίζει/διορθώνει ότι… χάνει στο body to body στην άμυνα- Ατού το σουτ από μακριά.