Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαπέτρου... ΤΕΛΟΣ από Ολυμπιακό!

Παπαπέτρου... ΤΕΛΟΣ από Ολυμπιακό!
Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018 - 22:55
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Μετά από μία πενταετία αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και ομάδα για λόγους καθαρά αγωνιστικούς. Είχε διαφανεί ξεκάθαρα ότι ο προβληματισμός του ήταν αυτός και όχι οικονομικός.

Γι' αυτό άλλωστε- μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ντέιβιντ Μπλατ- ήθελε να συνομιλήσει και ο ίδιος με τους Αγγελόπουλους όπου το περιεχόμενο της συζήτησης ήταν καθαρά αγωνιστικό (για τον ρόλο του, τη θέση του κτλ). Ο Παπαπέτρου όπως φαίνεται και στην πράξη, δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα άκουσε, πιστεύει ότι κάπου αλλού θα… βελτιωθεί και θα έχει βασικό και πρωταγωνιστικό ρόλο και έτσι αποφάσισε να αλλάξει φανέλα.

Στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν πρώτα από τα σάιτ και μετά επίσημα από την πλευρά του παίκτη. Πριν λίγο ο Νίκος Λώτσος, ο μάνατζερ του παίκτη, τηλεφώνησε στον Γιώργο Σκινδήλια και του είπε "δεν συνεχίζουμε μαζί". Μισή ώρα περίπου μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει λάβει την απόφασή του αλλά να μην έχει φροντίσει να ενημερώσει πρώτα τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Double-double o Ποκουσέφσκι!

Double-double o Ποκουσέφσκι!

Με τρομερή εμφάνιση ολοκλήρωσε το «ταξίδι» του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17, ο 16χρονος φόργουορντ του Θρύλου.

Ραγίζει καρδιές η μάνα του Χάνεϊκατ

Ραγίζει καρδιές η μάνα του Χάνεϊκατ

Στο «sport5.co.il» μίλησε η μητέρα του Τάιλερ Χάνεϊκατ, Λίζα, η οποία αναφέρθηκε σε όλες αυτές τις δραματικές στιγμές μέχρι να συμβεί το κακό αλλά και στο ότι οι αστυνομικοί σκότωσαν τον γιο της.