Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανυπομονώ να παίξω στον Ολυμπιακό» (vid)

«Ανυπομονώ να παίξω στον Ολυμπιακό» (vid)
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 - 12:50

Τυχερός και ευλογημένος τόνισε πως είναι ο Γουίλιαμς-Γκος για την ευκαιρία που του δίνεται από τον Ολυμπιακό να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Αμερικανός γκαρντ με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του και πιο συγκεκριμένα στο SWXRightNow, τόνισε ότι ανυπομονεί να έρθει στη χώρα μας και να αγωνιστεί σε μία τόσο ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Θρύλος.

Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο του προπονητή, Ντέιβιντ Μπλατ, τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο και ως έναν από τους καλύτερους εν ενεργεία κόουτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουίλιαμς-Γκος:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρωλίγκας. Προφανώς το μέρος όπου εδρεύει, η Αθήνα, είναι σπουδαίο, ενώ πρόσφατα προσέλαβαν τον Ντέιβιντ Μπλατ που πριν δύο χρόνια οδήγησε τους Καβαλίερς στους τελικούς του ΝΒΑ. Έχει μεγάλη καριέρα, έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα και έχει δουλέψει στο ΝΒΑ. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος για αυτή την ευκαιρία μόλις στη δεύτερη χρονιά μου σαν επαγγελματίας. Ανυπομονώ να πάω στην Αθήνα και να παίξω σε αυτό το μεγάλο κλαμπ και υπό τις οδηγίες ενός τόσο σπουδαίου προπονητή».

Διαβάστε επίσης