Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πρίντεζης για Ρόμπερτς και Γουίλτζερ

Ο Πρίντεζης για Ρόμπερτς και Γουίλτζερ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 11:59

Δηλώσεις στην ισπανική «Diario Sur» έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος μίλησε για τους δύο πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Μπράιαν Ρόμπερτς και Κάιλ Γουίλτζερ.

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους δύο, οι οποίοι όπως όλα φαίνονται θα παραμείνουν συμπαίκτες και τη νέα σεζόν, αγωνιζόμενοι στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μάλαγα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ρόμπερτς:

«Ο Ρόμπερτς είναι πολύ επαγγελματίας. Δεν είναι ο κλασσικός Αμερικανός. Θέλει να προπονείται συνέχεια και να βελτιώνεται. Έχει πολύ ταλέντο, ενώ πέρυσι που δεν ήταν εύκολα για εκείνον στον Ολυμπιακό, δεν τα παράτησε ποτέ. Συνέχισε να παλεύει. Είναι ο κατάλληλος για τα μεγάλα ματς. Θεωρώ ότι αν έχει μεγαλύτερη ελευθερία στην Μάλαγα θα είναι ένας καθοριστικός παίκτης. Στον Ολυμπιακό οι ρόλοι ήταν λίγο περίπλοκοι και συγκεκριμένοι, αλλά στην Μάλαγα μπορεί να κάνει την διαφορά. Επίσης δεν πρόκειται να δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια. Θεωρώ ότι η Ουνικάχα κάνει μια πολύ καλή κίνηση».

Για τον Γουίλτζερ:

«Έχει βελτιώσει απίστευτα πολύ το παιχνίδι από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό. Όταν ήρθε λίγοι περίμεναν ότι μας βοηθήσει, αλλά το έκανε και με το παραπάνω. Μάλιστα στην EuroLeague έκανε κάποια καλά παιχνίδια. Δουλεύει το σώμα του και εξελίσσεται σε έναν πολύ καλό παίκτη. Αν μάλιστα βρει ρυθμό, είναι ασταμάτητος».

Διαβάστε επίσης