Ντουντούκα
Θρύλε μπορείς, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πάγωσε» του Πιέρια Χένρι, κοιτάει κι αλλού ο Μπλατ!

«Πάγωσε» του Πιέρια Χένρι, κοιτάει κι αλλού ο Μπλατ!
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 18:52
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Πιερία Χένρι βρίσκονταν πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Η μικρή οικονομική διαφορά μεταξύ του παίκτη και των «ερυθρόλευκων» δεν αποτελούσε εμπόδιο, το θέμα του buy out με την Τόφας έχει λυθεί, ωστόσο τις τελευταίες ώρες το όλο θέμα φαίνεται πως «πάγωσε», με τον Αμερικανό μάνατζερ του παίκτη να προτιμάει να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα.

Ενδεχομένως να θέλει να δει την ζήτηση του πελάτη του μετά τις εμφανίσεις του στο Summer League που στο οποίο αγωνίζεται αυτές τις ημέρες με τους Σέλτικς. Είναι μία λογική εξήγηση, ωστόσο δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε και τους όρους που έθετε καθημερινά. Όχι σημαντικοί. Τουναντίον. Ούτε όροι ικανοί για να στραβώσει μια συμφωνία. Απλά καθημερινά εμφάνιζε και κάτι άλλο στο τραπέζι.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, ο Ντέιβιντ Μπλατ έβαλε στο «κάδρο» και άλλες περιπτώσεις παικτών που του αρέσουν, καθώς δεν μπορεί να περιμένει εσαεί. Δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωσή του, ωστόσο δεν μπορεί να μην βάλει σε ισχύ και το plan B΄ ώστε να συνεχίσει τον σχεδιασμό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης