Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τεράστια τιμή ότι μία τόσο μεγάλη ομάδα με ζήτησε» (vids)

«Τεράστια τιμή ότι μία τόσο μεγάλη ομάδα με ζήτησε» (vids)
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 22:53
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων» έφτασε με καθυστέρηση στη χώρα μας. Η αρχική ώρα της άφιξης για την πτήση του ήταν στις 21:40, αλλά τελικά αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 22:16, ενώ είχε και μια επιπλέον αργοπορία καθώς περίμενε τις βαλίτσες του. Αλλά αυτό δεν του χάλασε τη διάθεση. Ο νεαρός γκαρντ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Κι αυτό φάνηκε και στις πρώτες του δηλώσεις, όπου και έκανε ιδιαίτερα αναφορά στον Ντέιβιντ Μπλατ και το πόσο μέτρησε η επικοινωνία που είχε ο νέος τεχνικός του Θρύλου μαζί του. Με τον νεαρό παίκτη να επισημαίνει αρχικά: «Ήταν τεράστια τιμή για εμένα ότι μία τόσο μεγάλη ομάδα με ζήτησε ύστερα από την πρώτη μου σεζόν στην Ευρώπη. Όπως και το να κάνω αυτό το βήμα, υπογράφοντας σε μία κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας. Είμαι ενθουσιασμένος».

Σε ό,τι αφορά τώρα τον κόουτς Μπλατ και πόσο πολύ έπαιξε ρόλο στην απόφασή του η επικοινωνία που είχαν, ανέφερε ότι «Ο κόουτς Μπλατ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί μου από την ομάδα κι αυτό ήταν ίσως το πιο σημαντικό… κομμάτι της απόφασης. Πολλά εξαρτώνται από τον προπονητή και για τον Μπλατ μιλά η καριέρα του. Έχει κάνει σπουδαία καριέρα. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κερδίζει τίτλους. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας».

Διαβάστε επίσης

Κάνει εξετάσεις και φεύγει...

Κάνει εξετάσεις και φεύγει...

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος θα περάσει την Πέμπτη από ιατρικές εξετάσεις και την Παρασκευή θα αναχωρήσει από την Ελλάδα.

Γκαρντ, τριάρι και… κλείσαμε!

Γκαρντ, τριάρι και… κλείσαμε!

Μετά την απόκτηση και του Σάσα Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός πάει ακόμα για δυο παίκτες στην περιφέρεια- Γκαρντ (Χένρι) και «3άρι» που αν ακουμπάει και στο «4» ακόμα καλύτερα.