Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κυνηγάω το όνειρό μου»

«Κυνηγάω το όνειρό μου»
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 - 22:42

Ο Gary Washburn της Boston Globe μίλησε με τον Πιέρια Χένρι και παρουσίασε τη δουλειά και την επιμονή του στο Summer league με τους Μπόστον Σέλτικς, με τον Αμερικανό της Τόφας και μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού να τονίζει πως κυνηγάει το όνειρό του.

Ο Χένρι, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τους Σέλτικς στο Summer League απέναντι στο Μαϊάμι, ανέφερε αρχικά πως «είναι ευλογία να μπορείς να μάθεις από μία ομάδα όπως οι Σέλτικς. Κυνηγάω το όνειρο για το παιχνίδι και την αγάπη του και το ανταγωνιστικό μου πνεύμα για να μπορέσω να αποδείξω ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τους μεγάλους και να δείξω ότι μπορώ να γίνω ένα από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ εκεί».

Ο Washburn από την πλευρά του τονίζει πως δύσκολα θα βρει συμβόλαιο στους Σέλτικς καθώς είναι γεμάτοι στα γκαρντ ωστόσο τον έχουν δει όλοι οι υπόλοιποι εκπρόσωποι και σκάουτερ των ομάδων του ΝΒΑ. Τονίζει δε πως «παρότι ο Χένρι έχει συμβόλαιο με την Τόφας για την επόμενη χρονιά, δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί στην G-League».

Ο ίδιος ο Χένρι πάνω σε αυτό το κομμάτι και αναφερόμενος στην… πτώση του μισθού του σε μία τέτοια περίπτωση υποστηρίζει πως «σίγουρα έχω δίπλα μου την οικογένειά μου. Θέλουν να μείνω στο σπίτι και θα τους ενδιαφέρουν λιγότερο τα χρήματα που θα πάρω μακριά από τις ΗΠΑ ή σε ποια χώρα θα αγωνίζομαι. Δεν τους αδικώ. Θέλω και εγώ να είμαι επίσης σπίτι. Αυτό μου δίνει κίνητρο και συνέχεια νιώθω αυτήν την ενόχληση στα αυτιά μου που λέει ότι δεν πρέπει να συμβιβαστώ, να μην βολευτώ όντας μακριά και ότι δικαιούμαι να είμαι στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Ότι έχω το ταλέντο και τις ικανότητες, αλλά και την προσήλωση στη δουλειά και τον επαγγελματισμό για να είμαι στο ΝΒΑ. Απλά προσπαθώ να κάνω βήματα για να το κάνω αυτό πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης

Ο «Σάσα θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό»!

Ο «Σάσα θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό»!

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε στο gavros.gr για τον Σάσα Βεζένκοφ- Την συνεργασία που είχαν στον Άρη, το αγωνιστικό προφίλ του νέου παίκτη των Πειραιωτών και την… πίεση στον Ολυμπιακό.