Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό Στρέλνιεκς και Τίμα

Συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό Στρέλνιεκς και Τίμα
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 13:48

Ο Γιάνις Τίμα ανήκει από σήμερα, Τετάρτη (18/07) στον Ολυμπιακό, ο οποίος με τη μεταγραφή του Λετονού φόργουορντ φαίνεται ότι ολοκληρώνει το παζλ του νέου Θρύλου.

Ο 26χρονος εμφανίσθηκε ενθουσιασμένος για το νέο του σπίτι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ανυπομονώντας να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα.

Στον Ολυμπιακό θα έχει ξανά ως συμπαίκτη του τον Γιάνις Στρέλνιεκς, με τον οποίο αγωνίζονται μαζί στην εθνική ομάδα της Λετονίας, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι δυο τους στο Ευρωμπάσκετ του 2017 έκαναν πράγματα και θαύματα μέσα στο παρκέ, έχοντας εξαιρετική συνεργασία, με τον Τίμα να τελειώνει το τουρνουά με μέσο όρο 14.3 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και τον Στρέλνιεκς με 7.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 6.6. ασίστ.

Η εξαιρετική τους συνεργασία αναμένεται πλέον να συνεχιστεί και στον Ολυμπιακό, με τον Στρέλνιεκς να αναλαμβάνει τον ρόλο του «καθοδηγητή» και να γνωρίζει στον συμπαίκτη του τα «ερυθρόλευκα» λημέρια.

Ο 26χρονος φόργουορντ, βέβαια, αναμένεται να προσαρμοστεί γρήγορα στους Πειραιώτες, καθώς έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη και έχει την εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης