Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνάντηση Μπλατ με Αγγελόπουλους!

Συνάντηση Μπλατ με Αγγελόπουλους!
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 20:26
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μπορεί να ήταν προγραμματισμένο πως ο Ντέιβιντ Μπλατ σε πρώτη φάση, δεν θα κάτσει για πολλές μέρες στη χώρα μας, ωστόσο οι δουλειές που πρέπει να κάνει σε αυτό το διάστημα είναι αρκετές. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έκρυψε στιγμή τη χαρά του και τον ενθουσιασμό του που βρέθηκε στη χώρα μας, είχε την Τετάρτη (18/07) συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπου συζήτησαν για πολλά θέματα της ομάδας. Τα είπαν για την προετοιμασία, για τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα, για πολλά διαδικαστικά και οργανωτικά θέματα τα οποία μπαίνουν προς διευθέτηση ενώ για πρώτη φορά συναντήθηκε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο (σ.σ. είχαν μιλήσει μόνο τηλεφωνικά) όπου συζήτησαν εφ΄όλης της ύλης για την ομάδα.

Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός θα κάνει και μία πρώτη έρευνα για την κατοικία του, ενώ την Πέμπτη (19/07) θα επισκεφτεί το ΣΕΦ και τα γραφεία του Ολυμπιακού. Στο «Ειρήνης και Φιλίας» θα έχει μάλιστα και μία πρώτη ευκαιρία να τα πει από κοντά με τους νέους του παίκτες που κάνουν τα ατομικά προγράμματά του υπό την επίβλεψη του Αντρέα Γκατζούλη. Θα συνομιλήσει με τους Μάντζαρη, Μπόγρη και Αγραβάνη, έχοντας μία πρώτη γνωριμία μαζί τους και θα δει και τους χώρους του γηπέδου και των γραφείων.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός του Μπλατ!

Ο Ολυμπιακός του Μπλατ!

Το «τρίπτυχο» που στηρίχθηκε για τον σχεδιασμό της ομάδας- Τα δύο ερωτηματικά και τα «συν-πλην» στις επιλογές- Οι αρχές του και τα… υπόλοιπα στο παρκέ.