Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονητές με «ερυθρόλευκο» υπόβαθρο

Προπονητές με «ερυθρόλευκο» υπόβαθρο
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 - 23:28

Την 1η Ιουλίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωση τη λήξη της συνεργασίας με τον Διευθυντή των Ακαδημιών, Νίκο Κεραμεύς. Με αποτέλεσμα από εκείνη τη στιγμή να είναι κι αυτό ένα από τα ανοικτά ζητήματα για τη νέα σεζόν.

Τα δεδομένα για την επόμενη ημέρα είναι απλά. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ασχοληθούν με την Ακαδημία άνθρωποι που έχουν μια σχέση με τον σύλλογο. Κυρίως αθλητές που έχουν σταματήσει το μπάσκετ, που πέρασαν από τον Θρύλο και που πλέον έχουν ξεκινήσει την ενασχόληση με την προπονητική.

Την Πέμπτη κυκλοφόρησε πώς Νίκος Μπάρλος και Δημήτρης Τσαλδάρης θα αναλάβουν προπονητής στο εφηβικό και το παιδικό τμήμα του Θρύλου, ενώ στο επιτελείο θα βρίσκεται και ο Αντώνης Κουρμούλης. Ο μεν Μπάρλος είναι γνωστό πώς είναι Ολυμπιακός και έχει φορέσει και τη φανέλα του Θρύλου, ενώ σε ό,τι αφορά τον Κουρμούλη έχει υπάρξει μέλος προπονητικών ομάδων σε Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Τελευταία ημέρα ανανεώσεων των διαρκείας

Τελευταία ημέρα ανανεώσεων των διαρκείας

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί και σήμερα, Παρασκευή (20/07) και για τελευταία ημέρα να ανανεώσει το διαρκείας του, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να περιμένει τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τους εξυπηρετήσει.