Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρέσει ο Ολυμπιακός του Μπλατ!

Αρέσει ο Ολυμπιακός του Μπλατ!
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 - 13:08

Ολοκληρώθηκε το παζλ του ρόστερ του Ολυμπιακού της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ένα ρόστερ που έχει τη σφραγίδα του Αμερικανοισραηλινού τεχνικού και αυτό αρέσει στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος γνωρίζει τις ικανότητες και την εμπειρία του προπονητή που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός, μετά τις ανανεώσεις των Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου, προχώρησε στις αποκτήσεις των Γουίλιαμς-Γκος, Ζακ ΛεΝτέι, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Αξέλ Τουπάν και Γιάνις Τίμα.

Όλοι τους αποτελούν προσωπικές επιλογές του 59χρονου τεχνικού του Θρύλου, έχοντας πάντα ως προτεραιότητά του να αποκτηθούν νεαροί και αθλητικοί παίκτες στην ομάδα.

Οι αντιδράσεις του κόσμου των Πειραιωτών από το μεταγραφικό σχεδιασμό, που όπως όλα φαίνονται έχει τελειώσει, δείχνουν να είναι πολύ θετικές, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να προσδοκούν μεγάλα πράγματα από τον Θρύλο του Ντέιβιντ Μπλατ.

Φυσικά, ακόμη είναι πολύ νωρίς, αφού δεν έχει γίνει ακόμη η πρώτη συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας, ωστόσο, ο κόσμος δείχνει να ανυπομονεί για τη νέα σεζόν και να έχει μεγάλες φιλοδοξίες, κάτι το οποίο έδειξε στα social media.

Αρέσει ο Ολυμπιακός του Μπλατ και πλέον μένει να ξεκινήσει η δουλειά, ώστε να γίνουν πράξη, μέσα στο παρκέ όλα όσα περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Τελευταία ημέρα ανανεώσεων των διαρκείας

Τελευταία ημέρα ανανεώσεων των διαρκείας

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί και σήμερα, Παρασκευή (20/07) και για τελευταία ημέρα να ανανεώσει το διαρκείας του, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να περιμένει τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τους εξυπηρετήσει.