Ντουντούκα
Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη, φοράμε την ερυθρόλευκη και ξεκινάμε για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και… τυπικά παραμονή Μιλουτίνοφ!

Και… τυπικά παραμονή Μιλουτίνοφ!
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 - 21:18
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν σε αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα, τώρα ήρθαν και οι… αποδείξεις. Η παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοφ πιστοποιείται και τυπικά την Παρασκευή το βράδυ (20/07) καθώς εκπνέει η ημερομηνία στο NBA-out που έχει στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Η παραμονή του στο μεγάλο Λιμάνι θεωρούνταν δεδομένη, καθώς οι Σπερς, που κατέχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ, είχαν κάνει γνωστές τις προθέσεις στους «ερυθρόλευκους» και στον ίδιο τον Σέρβο σέντερ, πως ούτε αυτή τη χρονιά θα τον καλούσαν να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, απλά την Παρασκευή το βράδυ πιστοποιείται και τυπικά η παραμονή του στον Ολυμπιακό, μπαίνοντας ένα τέλος και σε αυτό το κεφάλαιο.

Ο Μιλουτίνοφ είχε υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του- με αυξημένες αποδοχές, αλλά και ανεβασμένη τη ρήτρα του για το ΝΒΑ- μέχρι το καλοκαίρι του 2020, έχοντας οψιόν μόνο για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου μέχρι τις 20/07.

Διαβάστε επίσης

Ομάδα με σφραγίδα του Μπλατ

Ομάδα με σφραγίδα του Μπλατ

Έμεινε και τυπικά στον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τους «ερυθρόλευκους» να διαθέτουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.