Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σούπερ ενθουσιασμένος που είμαι στον Ολυμπιακό» (pics-vid)

«Σούπερ ενθουσιασμένος που είμαι στον Ολυμπιακό» (pics-vid)
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 - 02:05
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μπορεί να καθυστέρησε η πτήση του για κάτι λιγότερο από μία ώρα, καθώς αναμένονταν στις 00:40 αρχικά και έφτασε στις 01:35, ωστόσο ο Αξέλ Τουπάν, δεν έχασε την διάθεσή του και τον ενθουσιασμό του, που βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που τον υποδέχτηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος», αρχικά είπε ευχαριστώ για τις ευχές για τα γενέθλιά του (23/07) και εν συνεχεία τόνισε: «Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα με μεγάλους παίκτες και μεγάλη ιστορία και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια καλή σεζόν.

Η απόφασή μου ήταν εύκολη. Μίλησα και με τον κόουτς Μπλατ και ένιωσα πως θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό. Ο κόουτς Μπλατ ήταν ένα από τα κίνητρα για να υπογράψω στον Ολυμπιακό, είναι σπουδαία ομάδα, με πολλές επιτυχίες και με μεγάλους παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Παπανικολάου. Πρέπει να δουλέψω σκληρά αλλά ελπίζω πως φέτος θα πετύχουμε περισσότερες νίκες και θα φτάσουμε ακόμα ψηλότερα».

Για τη θέση του είπε πως «στο μπάσκετ δεν παίζει ρόλο η θέση. Είμαι πολύπλευρος παίκτης και μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητάς μου, όπως το ίδιο και ο Παπανικολάου και ο Τίμα. Η συνύπαρξή μας θα είναι κάτι καλό» ενώ το μήνυμά του στον κόσμο ήταν «είμαι σούπερ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να σας συναντήσω».

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά, Αξέλ

Χρόνια πολλά, Αξέλ

Τα γενέθλιά του γιορτάζει στις 23 Ιουλίου ο Αξέλ Τουπάν με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να του εύχεται χρόνια πολλά.