Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπλατ βάζει δυνατά φιλικά!

Ο Μπλατ βάζει δυνατά φιλικά!
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 - 16:30
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Αλλάζουν πραγματάκια στον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα και σιγά-σιγά «αποκαλύπτεται» ο διαφορετικός τρόπος σκέψης αλλά και προσέγγισης. Δεν μιλάμε μόνο για τα συμβόλαια των 2 ετών κλειστά στους ξένους, δείγμα του ότι παρέχουν «ασφάλεια» και βλέπουν πιο πέρα από τον ορίζοντα της μίας σεζόν, αλλά και σε τεχνικά θέματα που αρχίζει και «απλώνει» ο Ντέιβιντ Μπλατ στην επιφάνεια.

Όπως θα έχετε καταλάβει, ο Ολυμπιακός φέτος θα δώσει δυνατά φιλικά με ομάδες επί πλείστον Ευρωλίγκας. Μιλάμε για μία διαφορά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου τα φιλικά προετοιμασίας δεν ήταν στον μέγιστο δυνατό βαθμό δυσκολίας και ανταγωνιστικότητας, ενώ η ομάδα είχε σταματήσει να βγαίνει εκτός συνόρων.

Ο Μπλατ, έχει ήδη «κλείσει» δύο ταξίδια τον Σεπτέμβρη, σε Ρωσία και Ισπανία ωστόσο το σημείο αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οι αντίπαλοι. Δεν είχαμε συνηθίσει βλέπετε τα τελευταία χρόνια τον Ολυμπιακό να παίζει με τη Ρεάλ ή την ΤΣΣΚΑ όπως έχει πιθανότητες να βρει στο «Γκομέλσκι Καπ».

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ και τη Μάλαγα (Eurocup) στην Ισπανία και δη στην Μανίλβα (13 και 14 Σεπτέμβρη) ενώ στα τέλη του μηνός, θα πάρει μετά από χρόνια μέρος στ «Γκομέλσκι Καπ». Θα βρει σίγουρα απέναντί του την Εφές (έχει κάνει δυνατές μεταγραφές) στις 29 Σεπτεμβρίου και αν κερδίσει θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ στον τελικό, η οποία αναμένεται να περάσει το εμπόδιο της Ούνιξ Καζάν.

Ο Ολυμπιακός δεν συνήθιζε τα τελευταία χρόνια να βάζει στο πρόγραμμα του δυνατά φιλικά, οπότε έχουμε ακόμα μία αλλαγής στις πρώτες ημέρες του Ντέιβιντ Μπλατ στο μεγάλο Λιμάνι.

Διαβάστε επίσης