Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάινς, Χάκετ, Κέσελ και Γκόρντον προσεύχονται για την Ελλάδα (pics)

Χάινς, Χάκετ, Κέσελ και Γκόρντον προσεύχονται για την Ελλάδα (pics)
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 - 17:20

Η ανείπωτη τραγωδία που «έσπειραν» οι φονικές φωτιές σε Ανατολική και Δυτική Αττική έχει συνταράξει συθέμελα όλο τον κόσμο και δεν είναι λίγοι αυτοί που πέρασαν από τη χώρα μας, «δέθηκαν» με τους ανθρώπους και έχουν συγκινηθεί με όλη αυτή την τραγωδία.

Ο Κάιλ Χάινς, ο Ντάνιελ Χάκετ, ο Μάρκο Κέσελ και ο Τζαμόν Γκόρντον είναι κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα εξ αυτών. Φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγάπησαν τον κόσμο και τον τόπο και προσεύχονται για την Ελλάδα και κυρίως για τις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Κάιλ Χάινς έγραψε: «Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου σε όλους εκείνους που πλήττονται από την τραγωδία στην Ελλάδα. Η οικογένειά μου και εγώ στέλνουμε την υποστήριξή μας και προσευχόμαστε για όλα τα θύματα».

Ο Τζαμόν Γκόρντον που έβαλε μία φωτογραφία με την ελληνική σημαία και την Ακρόπολη έγραψε «μείνετε δυνατοί».

Ίδια φωτογραφία χρησιμοποίησε και ο Μάρκο Κέσελ που έγραψε: «Στεκόμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτή την τραγωδία. Οι σκέψεις μας στους Έλληνες αδελφούς και αδελφές».

Ο Ντάνιελ Χάκετ με τη σειρά του έγραψε: «Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου σε όλες αυτές τις οικογένειες μου υποφέρουν στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης