Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

BETshop αντί STOIXIMAN, o νέος χορηγός ΕΣΑΚΕ

BETshop αντί STOIXIMAN, o νέος χορηγός ΕΣΑΚΕ
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 18:42

Ο ΕΣΑΚΕ ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τη STOIXIMAN η οποία βρρίσκονταν στο όνομα του πρωταθλήματος (stoiximan.gr basket league) και ο Σύνδεσμος ανακοίνωσε τον νέο κεντρικό χορηγό του πρωταθλήματος, την επίσης στοιχηματική εταιρεία, BETSHOP. Βέβαια, τα λεφτά που θα λάβει από τη νέα αυτή χορηγία ο ΕΣΑΚΕ φημολογείται πως είναι κατά 500 χιλιάδες λιγότερα, μιας και πήρε 1.250.000 από τη STOIXIMAN ενώ τώρα η νέα συνεργασία ανέρχεται στις 750 χιλιάδες ευρώ. Προσπάθειες γίνονται να καλυφθεί αυτό το «κενό» από την ΕΡΤ που θα αναλάβει και φέτος τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 11 ομάδων του πρωταθλήματος (πλην Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ που έχουν συμβόλαιο με την CosmoteSport).

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει…

«Η Basket League αποκτά νέο κεντρικό χορηγό που θα της προσδώσει ανανεωμένη δυναμική και θα αποτελέσει τον καλύτερο «σύμμαχο» των ομάδων του πρωταθλήματος στην προσπάθεια τους να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στη σημερινή (31/7) συνεδρίαση του ενέκρινε την συμφωνία με τη BETSHOP.GR για την κεντρική χορηγία της Basket League για τη σεζόν 2018-19.

Μετά την διεξαγωγή την περασμένη εβδομάδα της κλήρωσης, που έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, με την έγκριση της συμφωνίας με τη BETSHOP.GR, υλοποιείται έγκαιρα ο σχεδιασμός για την απρόσκοπτη διοργάνωση της Basket League και διευκολύνεται ο προγραμματισμός των ομάδων μας εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση του, επίσης, ενέκρινε την τριετή ανανέωση της συνεργασίας με τον χορηγό ενέργειας της Basket League WATT+VOLT».

Διαβάστε επίσης