Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο... τελικός των τελικών με τη Γαλλία»

«Ο... τελικός των τελικών με τη Γαλλία»
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 23:04

Για την πορεία της Ελλάδας στον όμιλο (2-1 ρεκόρ) και την επόμενη αντίπαλό της στους «16» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων, τη Γαλλία, μίλησε ο Αντρέας Τσουμάνης. Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά για την αναμέτρηση με τους Κροάτες πως «γνωρίζαμε από την αρχή πως θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά, βρεθήκαμε στο +20, διατηρήσαμε μια διαφορά, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο η δική μας έλλειψη συγκέντρωσης ουσιαστικά ήταν αυτή που έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας ακόμη και να προηγηθούν. Ευτυχώς αντιδράσαμε πολύ καλά, δεν πανικοβληθήκαμε και τελικά πήραμε μια σημαντική νίκη».

Για τη Γαλλία ο Τσουμάνης είπε: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα και αθλητική, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας. Αύριο είναι ο… τελικός των τελικών. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να παίζει ο ένας για τον άλλον, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι και την πρόκριση στους οχτώ!»

Διαβάστε επίσης