Ντουντούκα
Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη, φοράμε την ερυθρόλευκη και ξεκινάμε για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με την Ισπανία οι Έφηβοι για την κατάταξη

Με την Ισπανία οι Έφηβοι για την κατάταξη
Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018 - 00:39

Την Ισπανία θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα Εφήβων την Παρασκευή (3/08 στις 14:00) για τις θέσεις 9-16 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που διεξάγεται στη Λετονία. Η Ελλάδα αποκλείστηκε- ελέω του κακού 4ου δεκάλεπτου- από τη Γαλλία και πλέον θα παλέψει για την καλύτερη δυνατή κατάταξη ώστε να αποφύγει και τις θέσεις υποβιβασμού.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας Γιώργος Βλασσόπουλος ανέφερε για τον αγώνα με τη Γαλλία πως «δεν ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα, με χαλαρότητα στην άμυνα απέναντι σε μια πολύ αθλητική ομάδα. Στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και έτσι μπορέσαμε να προηγηθούμε τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τρίτο δεκάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο και ενώ προηγούμασταν με 70-63 σε εκείνο το σημείο πάθαμε μπλακ-άουτ, με κακές επιλογές στην επίθεση και χαλαρή διάθεση στην άμυνα, δεν κάναμε ούτε τα φάουλ που θα έπρεπε. Σίγουρα είναι μια δυνατή ομάδα η Γαλλία. Σε αυτό το Ευρωπαϊκό βλέπουμε μένουν εκτός διάκρισης ομάδες όπως η Ισπανία, η Τουρκία και η Κροατία, κάτι που δείχνει ότι έχουν δυναμώσει και άλλες χώρες στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Για το ματς με την Ισπανία, είπε: «Η Ισπανία που είναι και αντίπαλός μας είναι από τις παραδοσιακές ομάδες. Με βάση το ισχύον σύστημα όλα κρίνονται σε ένα αγώνα. Το Μαυροβούνιο που είχε τρεις ήττες, προκρίθηκε στους «8» και η Ισπανία που είχε τρεις νίκες αποκλείστηκε. Σίγουρα το παιχνίδι με την Ισπανία θα είναι πολύ καλό για τα παιδιά σε επίπεδο εμπειρίας, γιατί πέρα από την προσπάθεια για διακρίσεις, αυτό που θέλουμε είναι αυτοί οι αθλητές να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν από αυτά τα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης