Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ποιος μπορεί να ξεχάσει το 103-105 στο Μόναχο;» (pics-vid)

«Ποιος μπορεί να ξεχάσει το 103-105 στο Μόναχο;» (pics-vid)
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018 - 19:38

Η Μπάγερν Μονάχου, είναι η πρωταθλήτρια Γερμανίας και επιστρέφει στην Ευρωλίγκα, η οποία σημειώνει στο καλεντάρι της τα «must watch παιχνίδια» των Βαυαρών. Μέσα σε αυτά φυσικά βρίσκεται και αυτό που θα δώσει με τον Ολυμπιακό καθώς η προϊστορία των δύο μπορεί να μην είναι μικρή αλλά είναι καθόλα αξιομνημόνευτη…

Την 9η αγωνιστική της regular season λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» θα επισκεφτούν το Μόναχο και την τελευταία φορά που το είχαν πράξει το 2013, αυτό που πρόσφεραν οι δύο ομάδες ήταν μοναδικό. Ήταν 5 Δεκεμβρίου εκείνης της σεζόν όταν σημειώθηκε το 103-105 σε… 40 λεπτά αγώνα. Καμία παράταση. Ολυμπιακός και Μπάγερν είχαν προσφέρει ένα από τα υψηλότερα σκορ στην Ευρωλίγκα με τις δύο ομάδες να ευστοχούν σε 29 τρίποντα και να μένει αξέχαστη η μάχη του Ντιλέινι με τον Σπανούλη. Ο Αμερικανός είχε πετύχει 22 πόντους με 32 ranking και ο αρχηγός του Θρύλου είχε σκοράρει 24 πόντους με 29 ranking.

Το παιχνίδι της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό θα είναι το 3ο συνεχόμενο που θα δώσει εντός έδρας σε αυτές τις πρώτες 9 αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης