Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να βοηθήσω τη Γκραν Κανάρια να μεγαλώσει»!

«Να βοηθήσω τη Γκραν Κανάρια να μεγαλώσει»!
Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018 - 18:51

Τις πρώτες του δηλώσεις όντας μέλος πλέον της Γκραν Κανάρια έκανε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι. Ο Αμερικανός, πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού (2015-16), ο οποίος επιστρέφει στην Ευρωλίγκα, τόνισε αρχικά πως «είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία. Πιστεύω πως η Γκραν Κανάρια μού ταιριάζει τέλεια και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Είμαι πολύ έμπειρος και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Παίζω σκληρά, έχω πολλή ενέργεια και είμαι ένας δυνατός παίκτης. Κάθε καλοκαίρι θέλω να προσθέτω νέα στοιχεία στο παιχνίδι μου».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Γνωρίζω τις επιτυχίες που έχει η Γκραν Κανάρια τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως έχω μία μεγάλη ευκαιρία για να βελτιωθώ ως παίκτης, αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει. Είναι πάντα συναρπαστικό να παίζεις στην Ευρωλίγκα. Ανυπομονώ να δείξω πως είμαι ικανός να παίξω τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην ισπανική λίγκα».

Για το τι έμαθε για την ομάδα πριν υπογράψει: «Στην Γκραν Κανάρια έχουν παίξει πολλοί φίλοι και πρώην συμπαίκτες μου. Έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για εκείνη. Γνωρίζω πως είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί με επαγγελματισμό και φροντίζει τους παίκτες του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Έχω παίξει εναντίον της Γκραν Κανάρια και ήταν φανταστικό. Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα για το νησί, τους ανθρώπους και την Γκραν Κανάρια».

Διαβάστε επίσης

Πάλεψε, αλλά...

Πάλεψε, αλλά...

Η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε με 89-85 από την Φινλανδία στην παράταση (75-75) και έτσι τερμάτισε στην 14η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.