Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξαιρετικές σχέσεις με τον Τόμιτς από τον Ολυμπιακό»

«Εξαιρετικές σχέσεις με τον Τόμιτς από τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018 - 17:15

Ενθουσιασμένος τόνισε πως είναι για τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Βελιγραδίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Μίλαν Τόμιτς από τη συνεργασίας που είχαν στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το καινούριο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Ποτέ δεν φοβήθηκε τις νέες προκλήσεις και μου αρέσει να είμαι σε τέτοιες καταστάσεις. Γι’ αυτό, ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά και τις προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες και τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Επίσης, ανυπομονώ να δω και την πόλη του Βελιγραδίου».

Για το κίνητρό του:

«Το κίνητρό μου είναι η πραγματική αγάπη και η απόλαυση που έχω γι’ αυτό που κάνω. Είμαι ευγνώμων στον Θεό για την καριέρα μου και τις μεγάλες ομάδες που έχω παίξει. Οι νέοι στόχοι μου και οι προκλήσεις μου είναι να βοηθήσω τον Ερυθρό Αστέρα να πετύχει τους στόχους μου τη νέα σεζόν».

Για τον Μίλαν Τόμιτς:

«Έχω μιλήσει ήδη με τον κόουτς, ενώ είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία και επικοινωνία από τότε που συνεργαστήκαμε στον Ολυμπιακό. Επίσης, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση και πολλούς οπαδούς και θα είναι πολύ ωραίο που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του».

Για την ατμόσφαιρα των φίλων του Ερυθρού Αστέρα:

«Γνωρίζω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στο Βελιγράδι και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μέρη για να παίξεις μπάσκετ. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό».

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά αρχηγέ! (vids)

Χρόνια πολλά αρχηγέ! (vids)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης έχει σήμερα (07/08) τα γενέθλιά του και το gavros.gr του εύχεται τα καλύτερα με υγεία και πολλές ακόμη «ερυθρόλευκες» επιτυχίες.

«Σαν το ποδήλατο» (vid)

«Σαν το ποδήλατο» (vid)

Δε ξεχνιέται η τέχνη του μπάσκετ, με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Γιώργο Παντελάκη να τα «στάζει» από παντού.