Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα έρθουν με απώτερο σκοπό να κερδίσουν»

«Θα έρθουν με απώτερο σκοπό να κερδίσουν»
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 21:38

Αντίστροφα μετρούν σιγά σιγά οι ομάδες της Ευρωλίγκας προκειμένου να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τη νέα χρονιά.

Δημοσίευμα στη Λιθουανία, αναφέρεται στα ματς που πρέπει να προσέξει η Ζαλγκίρις τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «alfa.lt», τονίζει ότι οι «πράσινοι» θέλουν να αποδείξουν ότι η περυσινή χρονιά δεν ήταν «πυροτέχνημα» και αναφέρονται στις δύσκολες αναμετρήσεις που θα συναντήσουν μέσα στη σεζόν.

Κάπου εδώ έρχεται και ο Ολυμπιακός, με το δημοσίευμα να τονίζει: «11ος γύρος. Η ομάδα όπου οι οπαδοί της Ζαλγκίρις θυμούνται περισσότερο από την περυσινή σεζόν είναι αυτή του Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν έξι φορές, συμπεριλαμβανομένων των προημιτελικών, με την Ζαλγκίρις να κερδίζει τα πέντε από αυτό, φτάνοντας μάλιστα στον τελικό.

Οι «κόκκινοι» θα έρθουν στη Λιθουανία με μοναδικό σκοπό να σταματήσουν αυτό το σερί ηττών κόντρα στη Ζαλγκίρις. Παράλληλα, θα είναι η πρώτη φορά που ο πρώην παίκτης της ομάδας Άξελ Τουπάν θα έρθει στο Κάουνας. Θα είναι ένα πολύ συναισθηματικό απόγευμα για αυτόν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης