Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παρουσίαση του Costa del Sol

Η παρουσίαση του Costa del Sol
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 17:05

Στην Ισπανία θα βρεθεί στα μέσα Σεπτέμβρη ο Ολυμπιακός και θα πάρει μέρος στο τουρνουά Costa del Sol. Μια διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν ακόμα η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ουνικάχα Μάλαγα και θα διεξαχθεί το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου. Τα ματς θα γίνουν σε τρεις διαφορετικές πόλεις της ευρύτερης περιοχής, στην Μπεναλμάδενα, την Μανίλβα και την Μπαρμπέγια.

Την Τρίτη το μεσημέρι έγινε η παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης που είναι η 8η στην ιστορία. Η εκδήλωση της παρουσίασης έγινε στην έδρα του περιφερειακού συμβουλίου της περιοχής, στην Πλάθα ντε λα Μαρίνα. Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από τους δήμους και τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τις τρεις αναμετρήσεις, ενώ εκεί ήταν ακόμα ο πρόεδρος της Ουνικάχα, Εδουάρδο Γκαρθία και ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλμπέρτο Ερέρος.

Οι διοργανωτές ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Είμαστε χαρούμενοι που θα κάνουμε το τουρνουά για έκτη σερί σεζόν. Έχουν περάσει σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες και μεγάλοι παίκτες όπως ο Λούκα Ντόντσιτς. Φέτος θα μας τιμήσει η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός. Τα τρία ματς θα διεξαχθούν σε τρεις διαφορετικές πόλεις, ώστε να έρθουν πιο κοντά στο μπάσκετ οι περιφερειακές πόλεις της Ανδαλουσίας».

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των αγώνων, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το ματς Ουνικάχα Ολυμπιακός-Ολυμπιακός στην Μπεναλμάδενα, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Μανίλβα, ενώ το Σάββατο 15/09 θα γίνει το ματς Ουνικάχα Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης στη Μαρμπέγια.

Διαβάστε επίσης

Η ανυπομονησία του Μπλατ…

Η ανυπομονησία του Μπλατ…

Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής του Θρύλου μπορεί να έχει πετύχει τα πάντα στην καριέρα του, ωστόσο, η... δίψα του είναι μεγάλη για να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.