Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος μας και τα τρία τρόπαια»

«Στόχος μας και τα τρία τρόπαια»
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 - 07:57

Συνέντευξη σε βουλγαρικό ΜΜΕ παραχώρησε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο 23χρονος φόργουορντ μίλησε στο sport.bnt.bg και εμφανίστηκε χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στους στόχους του, καθώς και στον Ντέιβιντ Μπλατ.

«Ξέρω πολύ κόσμο στην Αθήνα. Διαφορετική πόλη, μεγαλύτερη από τη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα», δήλωσε αρχικά.

Για το αν μίλησε στο τηλέφωνο με τον Μπλατ πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Ναι, δύο φορές μιλήσαμε. Μου είπε τι περιμένει από μένα, τι σκέφτεται για την ομάδα. Όταν σε καλεί ένα τέτοιο όνομα, σαν τον Μπλατ, που έχει προπονήσει τον Λεμπρόν Τζέιμς και που έχει κερδίσει Euroleague και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η απόφαση είναι πιο εύκολη».

Για τους στόχους του Θρύλου, είπε: «Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα και τα τρία τρόπαια, κανείς δεν το αρνείται. Το καλό είναι, ότι υπάρχει ένας κορμός Ελλήνων παικτών που παίζουν πολλά χρόνια στην ομάδα, κάτι που θα βοηθήσει και στην προσαρμογή των νέων παικτών. Είμαι χαρούμενος και έτοιμος για τη νέα αυτή πρόκληση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αγωνίζομαι σε ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι».

Για την εξέλιξη του, υπογράμμισε: «Έχω βελτιωθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι. Νιώθω καλά. Θέλω να παραμείνω σε πολύ υψηλό επίπεδο. Νομίζω, ότι βελτιώθηκα σε πράγματα που δεν είχα τόσο καλά πριν».

Τέλος, ο Βεζένκοφ αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας, στη Μπαρτσελόνα, καθώς και στον πατέρα του.

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης