Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απευθείας στα βαθιά!

Απευθείας στα βαθιά!
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 - 15:59
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μπορεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας που ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να αναγράφεται «17-20 Αυγούστου εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις» και «21/8 πρώτη προπόνηση», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στο ΣΕΦ… κάθονται! Τουναντίον…

Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του έχουν ήδη πιάσει δουλειά με τους 18 παίκτες που έχουν στη διάθεσή τους και δουλεύουν κιόλας πάνω σε συστήματα. Η ένταση δεν είναι υψηλή, αλλά ανεβαίνει σταδιακά και μάλιστα την Τρίτη (20/08) θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο, ωστόσο ο 59χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού ήδη έχει ξεκινήσει να περνάει την αγωνιστική του φιλοσοφία στους «ερυθρόλευκους» δουλεύοντας πάνω σε συστήματα και συνεργασίες.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος είναι πρόσχαρος και «παίζει» με τους παίκτες του ενθαρρύνοντάς τους συνεχώς και επιβραβεύοντας την δουλειά τους, περνάει σταδιακά κομμάτια της φιλοσοφίας του, όπως η επίθεση του Princeton, ενώ μέρα με τη μέρα θα βάζει και τις σύνθετες άμυνες στις οποίες αρέσκεται, ώστε να μπερδεύει τον αντίπαλο (σ.σ. για παράδειγμα «ζώνη» η οποία μετατρέπεται σε αλλαγές) στο μυαλό των παικτών του.

Διαβάστε επίσης