Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εφτά απουσίες η Μάλαγα, πέντε η Ρεάλ στο Costa Del Sol

Εφτά απουσίες η Μάλαγα, πέντε η Ρεάλ στο Costa Del Sol
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:36
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ολυμπιακός, Μάλαγα και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται για το 8ο τουρνουά Costa Del Sol που θα διοργανωθεί στα περίχωρα της Μάλαγα και η ζήτηση από τους Ισπανούς για τα εισιτήρια είναι μεγάλη. Το Ολυμπιακός-Ρεάλ είναι sold out εδώ και ημέρες και οι Ισπανοί μάλιστα δεν φαίνεται να επηρεάζονται από τις απουσίες που θα έχουν και οι τρεις ομάδες ελέω των προκριματικών της Fiba για το Παγκόσμιο της Κίνας.

Ολυμπιακός και Μάλαγα θα έχουν από 7 απουσίες, ενώ η Ρεάλ θα έχει πέντε, όπως καταγράφει η Opinion De Malaga.

Ο Λουίς Κασιμίρο λοιπόν, φυσικά θα έχει στη διάθεσή του, τους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Μπράιαν Ρόμπερτς και Κάιλ Ουίλτζερ, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ισπανούς Αλμπέρτο Ντίαζ και Τζέιμι Φερνάντες, στον Φιλανδό Σάσου Σαλίν, στον Πολωνό Άνταμ Βαζίνσκι, στον Σέρβο Νράαγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, στον Γεωργιανό Γκιόργκι Σερμαντίνι που θα βρεθεί αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στις 16/09 και στον Γάλλο. Ματίας Λεσόρτ.

Όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, αυξημένο ρόλο θα έχει ο μικρός (18 ετών, 2,02μ.) Μόργκαν Στίλμα ενώ ο Λουίς Κασιμίρο έχει και έξι νεαρούς παίκτες μαζί του. Τους Αλεσάντρο Σκαριόλο, Λούκας Μουνιόθ, Χαβιέ Ροντρίγκες, Ισμαέλ Τάμπα, Μάθιους Μασίελ και Τζέφρι Ντοντσπάουερ.

Το δημοσίευμα καταγράφει τις επίσης εφτά απουσίες του Ολυμπιακού, τονίζοντας όμως πως όσοι βρεθούν στο Arroyo de la Miel της Benalmádena στις 13/09 για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» πως «ναι, οι φίλοι της Μάλαγα θα δουν τον μύθο του μπάσκετ: Τον Βασίλη Σπανούλη».

Από κει και πέρα, ο Πάμπλο Λάσο θα έχει λιγότερες απουσίες. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης θα έχει μαζί τους Γιουλ, Φερνάντες, Ρέγιες, Ταβάρες, αλλά όχι τους Αργεντίνους Φακούμπο Καμπάτσο και (τον νέο) Γκάμπριελ Ντεκ, τον Μεξικανό Γκουστάβο Αγιόν, τον Ισπανό Γιούστα και τον νατουραλιζέ «Σλοβένο» Άντονι Ράντολφ. Με τη Σλοβενία δεν θα είναι ο Κλέμεν Πρέπελιτς που θα δώσει το παρών στο Costa Del Sol, ενώ για τη Ρεάλ θα απουσιάσει επίσης και ο Όγκνιεν Κούζμιτς που θα επιστρέψει στην ενεργό δράση από τις αρχές Νοεμβρίου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Στο Ηράκλειο η Εθνική (pics)

Στο Ηράκλειο η Εθνική (pics)

Πρίντεζης, Παπανικολάου και Μάντζαρης βρίσκονται με την αποστολή της Ελλάδας στην Κρήτη για το ματς με τη Σερβία.