Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ένα δακτυλίδι του ΝΒΑ στο Costa Del Sol»

«Ένα δακτυλίδι του ΝΒΑ στο Costa Del Sol»
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 - 18:00

Στη πόλη της Μάλαγα και στα περίχωρά της, κινούνται σε ρυθμούς «Costa Del Sol» καθώς την Πέμπτη (13/09) κάνει τζάμπολ το 8ο διεθνές τουρνουά με το ματς του Ολυμπιακού και της Μάλαγα. Η «opinion de Malaga» με αφορμή αυτό το γεγονός, στέκεται στη λάμψη και την διαφήμιση που κάνει στο τουρνουά ο Ντέιβιντ Μπλατ, γράφοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «θα υπάρχει ένα δακτυλίδι του ΝΒΑ στο Costa Del Sol» συμπληρώνοντας δε πως η παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι «μία πολυτέλεια για το event».

Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει μία εκτενή αναφορά από το επίτευγμα του Μπλατ με τη Μακάμπι και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας μέχρι την ανάληψή του της τεχνικής ηγεσίας των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Αναφέρει την πορεία του στο NBA, το όλο θέμα με τον Λεμπρόν Τζέιμς που έφερε την απόλυσή του αλλά και την αναγνώριση του προέδρου της ομάδας Νταν Γκίλμπερτ πως άξιζε κι αυτός το δακτυλίδι του πρωταθλητή, ως μία επιβράβευση για τη δουλειά του και για το ότι ήταν μέλος αυτού του project.

Θυμίζει δε τα τότε λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ…

«Το Κλίβελαντ μου το πρόσφερε (σ.σ. δακτυλίδι) και ευχαρίστως το αποδέχτηκα γιατί μου παρουσιάστηκε με έναν τρόπο που ήταν πολύ ευγνώμων. Μου το έδωσαν γιατί οι πρωταθλητές αισθάνθηκαν πως συνέβαλα και εγώ σε αυτό το πρωτάθλημα. Δεν είναι δικό μου το πρωτάθλημα, μπορώ να το παραδεχτώ, αλλά νιώθω πως κάτι έκανα και εγώ γι αυτό, γι αυτό και δέχτηκα την προσφορά τους η οποία ήταν πολύ ευγενική».

Διαβάστε επίσης