Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπλατ, αυτό που είναι να κάνει… θα το κάνει!

Ο Μπλατ, αυτό που είναι να κάνει… θα το κάνει!
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:08
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν θα μπορούσε να… πετάει στα σύννεφα ο Ντέιβιντ Μπλατ! Πολύ πιο διαφορετική κατάσταση περίμενε για την ομάδα του, ενόψει του πρώτου (από τα τρία) τουρνουά προετοιμασίας στη Μάλαγα, αλλά μόνο κάτω δεν θα το βάλει. Αυτά που είναι να κάνει, να δουλέψει και να δει, θα τα πράξει με αυτούς που έχει. Και ο Λουίς Κασιμίρο έκανε σχετικά δηλώσεις, γιατί κι αυτός εφτά απουσίες έχει, δεν είναι λίγες, αλλά έτσι είναι η κατάσταση και ανάλογα θα πορευτούν. Δεν μπορούν να πράξουν διαφορετικά.

Στην πλέον δυσμενή θέση μεταξύ αυτού, της Μάλαγα και της Ρεάλ είναι φυσικά ο Ολυμπιακός, χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι εκτός εφτά διεθνείς του παίκτες, ο Γκος- που θα τον ήθελε οπωσδήποτε μαζί του στην Ισπανία ο Μπλατ, καθώς είναι αυτός που θα «τρέχει» την ομάδα- και ο Αγραβάνης, ο οποίος κάνει ατομικό και έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.

Φανταστείτε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα «κατέβουν» στο Costa Del Sol χωρίς τους δύο «άσους» της ομάδας (Γκος και Μάντζαρη) παρά μόνο με τον Τολιόπουλο (σ.σ. να δούμε πως θα χρησιμοποιήσει και τον Ποκουσέφσκι), με ένα τύπου «τριάρι», τον Τουπάν, καθώς λείπουν οι άλλοι δύο και χωρίς κανένα 4άρι, παρά μόνο, τον μικρό, τον Ζευγαρά. Ευλογημένοι να νιώθουν οι ψηλοί, καθώς απουσιάζει μόνο ο Μιλουτίνοφ, έχοντας Λεντέι και Μπόγρη μαζί του στην Ανδαλουσία.

Ο Μπλατ, αυτό που είναι να κάνει απέναντι σε Μάλαγα και Ρεάλ θα το κάνει. Θα βγάλει τα συστήματά του ακόμα και με τους έξι βοηθητικούς, θέλοντας να δει πως λειτουργούν οι «δικοί» του. Δεν γίνεται να δουλέψει πράγματα κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους και να μην περιμένει να δει να εκτελούνται αυτά που θέλει από τους παίκτες του.

Μην ξεχνάτε πως για τον Λεντέι θα είναι ένα δυνατό τεστ, απέναντι σε ομάδες βεληνεκούς Ευρωλίγκας, καθώς δεν έχει ανάλογη πείρα και παραστάσεις. Γι αυτόν θα είναι ένα καλό μάθημα το Costa Del Sol.

Διαβάστε επίσης