Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχαμε καλή απόδοση»

«Είχαμε καλή απόδοση»
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:28
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ικανοποιημένος με αυτά που είδε παρουσιάστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάλαγα για το τουρνουά Costa Del Sol, τηρουμένων πάντα και των ιδιαιτεροτήτων. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του είχε καλή απόδοση που θα τη βοηθήσει για την πρόοδο που θέλει μέσα στην προετοιμασία της, ιδίως στην παρούσα φάση που λείπουν πολλοί παίκτες λόγω των Εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε:

«Ήταν ένα πολύ καλό προπονητικό παιχνίδι για εμάς. Η Μάλαγα βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με εμάς, όμως, αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό της. Το ότι παίξαμε σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, είναι πολύ καλή εμπειρία για όλους τους παίκτες μας. Είχαμε καλή απόδοση και αυτό είναι καλό για την πρόοδο που θέλουμε να κάνουμε σε αυτή την δύσκολη περίοδο των απουσιών λόγω των Εθνικών ομάδων».

Διαβάστε επίσης

Ο Πρίντεζης την πάει Κίνα!

Ο Πρίντεζης την πάει Κίνα!

Η Εθνική ομάδα επικράτησε της Σερβίας στο Ηράκλειο της Κρήτης με 70-63, για την Β΄ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μισός αλλά... ωραίος (pics)

Μισός αλλά... ωραίος (pics)

Βγάζει γούστα ο νέος Ολυμπιακός του Μπλατ- Οι «ερυθρόλευκοι» των 9 απουσιών επικράτησαν με 94-77 της Μάλαγα στο τουρνουά Costa del Sol.