Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσιτό το Παγκόσμιο πλέον αλλά σεμνότητα»

«Προσιτό το Παγκόσμιο πλέον αλλά σεμνότητα»
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:43

Το Παγκόσμιο μοιάζει πιο προσιτό πλέον μετά τη νίκη επί της Σερβίας και το 7-0 της Εθνικής, αλλά όπως συνέστησε ο Γιώργος Πρίντεζης, πρέπει άπαντες να προχωρήσουμε με σεμνότητα.

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού, εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης με την Εθνική ομάδα του Νίκολα Μιλουτίνοφ, μίλησε μετά το ματς στη κάμερα της ΕΡΤ λέγοντας…

«Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε και την καλύτερη παράδοση. Μαζευτήκαμε λίγες ημέρες και τα δείγματα δεν ήταν θετικά. Ήταν σημαντικό που βγάλαμε πάθος και συγκεντρωθήκαμε. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε δείξει καλά δείγματα στην άμυνα, κακά τα ψέματα. Είχαμε πολλές αλληλοκαλύψεις και το συνδυάσαμε με καλάθια στον αιφνιδιασμό. Συνεχίζουμε…».

Για το φιλικό με την Γαλλία είπε: «Άλλο το φιλικό, άλλο το επίσημο… Δεν ήταν εμφάνιση αυτή με την Γαλλία. Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές προπονήσεις μαζί. Η Γαλλία είχε περισσότερη αθλητικότητα, ίσως ήταν καλύτερο στο φιλικό να έχει αβαντάζ».

Για την προσπάθεια που έκαναν τα άλλα παιδιά τον χειμώνα: «Τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά. Εμείς, με όλη την κατάσταση δυστυχώς δεν ήμασταν εδώ. Μακάρι να πάμε στο Παγκόσμιο».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι παιχνίδια που χτίζουν χαρακτήρα. Μοιάζει πιο προσιτό πλέον το Παγκόσμιο και πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη σεμνότητα».

Για μια διάκριση στο Παγκόσμιο, ανέφερε: «Τι να σας πω... Δεν ξέρω, είναι νωρίς ακόμα. Ήταν ένα θετικό παιχνίδι, υπάρχει ακόμα δρόμος. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε το καλοκαίρι».

Για το ματς με την Γεωργία: «Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πολύ. Όλοι πρέπει να βρεθούμε μεταξύ μας περισσότερο».

Διαβάστε επίσης

«Είχαμε καλή απόδοση»

«Είχαμε καλή απόδοση»

Ικανοποιημένος με αυτά που είδε παρουσιάστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάλαγα για το τουρνουά Costa Del Sol.

Ο Πρίντεζης την πάει Κίνα!

Ο Πρίντεζης την πάει Κίνα!

Η Εθνική ομάδα επικράτησε της Σερβίας στο Ηράκλειο της Κρήτης με 70-63, για την Β΄ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.