Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν είμαστε εμείς οι ήρωες ή οι μάγκες»!

«Δεν είμαστε εμείς οι ήρωες ή οι μάγκες»!
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:48

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως όποιος έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας έστω και μία φορά είναι κομμάτι της, μην ξεχνώντας όλα τα παιδιά που έπαιξαν στην προηγούμενη φάση των προκριματικών και έκαναν το 6/6. Όπως τόνισε ο διεθνής του Ολυμπιακού, απλά συνεχίζουν τη δουλειά που έκαναν αυτά τα παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους και δεν πρέπει να το ξεχάσει κανείς αυτό.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς στο Ηράκλειο της Κρήτης…

«Είναι μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο. Όμως το πιο σημαντικό είναι να βρεθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εκεί όπου αρμόζει για την Ελλάδα. Αυτό που χαροποιεί εμένα ως Κώστα είναι ότι απλά συνεχίζουμε τη δουλειά που έκαναν τα προηγούμενα παιδιά. Εκείνα έφεραν εδώ την ομάδα. Όποιος έχει φορέσει τη φανέλα έστω και για μία φορά, είναι κομμάτι της! Θέλουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ ψηλά! Εμείς απλά τους το ανταποδώσαμε με μια σημαντική νίκη που μας φέρνει πολύ κοντά στα τελικά του παγκοσμίου Κυπέλλου.»

Και συνέχισε: «Δεν πρέπει να ξεχνιούνται αυτά τα παιδιά. Έδωσαν και την ψυχή τους! Δεν είμαστε εμείς οι ήρωες ή οι μάγκες. Η δουλειά είναι δική τους, έδωσαν όλα το «είναι» τους. Εμείς απλά τη συνεχίσαμε».

Για την προετοιμασία του ματς είπε ότι «ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα ωστόσο βγάλαμε τον καλύτερό μας εαυτό από τις 5/9 που ξεκινήσαμε. Στη Γαλλία δεχθήκαμε μια γερή σφαλιάρα η οποία μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε και να παλέψουμε πιο πολύ».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Πρίντεζη με Γεωργία

Χωρίς Πρίντεζη με Γεωργία

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και έτσι δεν θα βρίσκεται στο επόμενο ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είχαμε καλή απόδοση»

«Είχαμε καλή απόδοση»

Ικανοποιημένος με αυτά που είδε παρουσιάστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάλαγα για το τουρνουά Costa Del Sol.