Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετικός ο Τουπάν (vid)

Εξαιρετικός ο Τουπάν (vid)
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:13

Ο... μισός Ολυμπιακός επικράτησε με 94-77 της Μάλαγα στην πρεμιέρα του φιλικού τουρνουά Costa Del Sol, την Πέμπτη (13/09) με αρκετούς από τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση.

Ένας από αυτούς που ξεχώρισαν ήταν ο Αξέλ Τουπάν, με τον Γάλλο φόργουορντ να δείχνει, αν και ακόμη είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, ότι έχει την ποιότητα και το ταλέντο για να προσφέρει πολλά πράγματα στο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Ο Τουπάν σημείωσε 19 πόντους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σουτάροντας με εξαιρετικά ποσοστά πίσω από την γραμμή του τριπόντου. Αναλυτικότερα, ο παίκτης του Ολυμπιακού ευστόχησε στα 4/6 τρίποντα που επιχείρησε, σουτάροντας δηλαδή με 66,6 %.

Ο Γάλλος εκτός του σκοραρίσματος, έβγαλε πολλή ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου, έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει με την αθλητικότητά του, ενώ έκανε φανερό ότι έχει... το τρίποντο, κάτι το οποίο θα χρειαστεί από εκείνον μέσα στη σεζόν ο Ολυμπιακός.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του στο ματς με τη Μάλαγα:

Πηγή βίντεο: RedbasketZone

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Πρίντεζη με Γεωργία

Χωρίς Πρίντεζη με Γεωργία

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και έτσι δεν θα βρίσκεται στο επόμενο ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.