Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Tα highlights της άνετης νίκης του Ολυμπιακού επί της Μάλαγα (vid)

Tα highlights της άνετης νίκης του Ολυμπιακού επί της Μάλαγα (vid)
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:38

Τη Μάλαγα αντιμετώπισε την Πέμπτη (13/09) ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του «Costa del Sol», του φιλικού τουρνουά που διεξάγεται στην Ισπανία.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και με πολλές απουσίες παρουσίασαν ωραίο πρόσωπο και πήραν τη νίκη με 94-77, αφήνοντας ικανοποιημένο τον τεχνικό τους, Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να βγάλουν κάποια από τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις με τον Αμερικανοισραηλινό προπονητή, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, αν και η ομάδα παρουσιάστηκε… μισή, λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της φιλικής νίκης του Ολυμπιακού επί της ισπανικής ομάδας και πάρτε μία γεύση από τον νέο Θρύλο του Ντέιβιντ Μπλατ:

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικός ο Τουπάν (vid)

Εξαιρετικός ο Τουπάν (vid)

Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό με τη Μάλαγα και έδειξε ότι θα προσφέρει πολλές λύσεις στο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Χωρίς Πρίντεζη με Γεωργία

Χωρίς Πρίντεζη με Γεωργία

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και έτσι δεν θα βρίσκεται στο επόμενο ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.