Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εύχομαι κάποια στιγμή να παίξω για τον Μπλατ»!

«Εύχομαι κάποια στιγμή να παίξω για τον Μπλατ»!
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:53
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πολλά τα γνώριμα πρόσωπα στην Ούνιξ Καζάν, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (23/09) στα «Δύο Αοράκια» στον άτυπο τελικό του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Κρήτης. Μεταξύ αυτών και ο Πιέρια Χένρι. Θα τον θυμάστε… Δεν πέρασε και πολύς καιρός. Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του, το τρέναρε το θέμα ο μάνατζερ του παίκτη μήπως βρει ομάδα στο ΝΒΑ, ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος γιατί δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και υπέγραψε τον Αξέλ Τουπάν.

Ο Πιέρια Χένρι λίγες μέρες μετά συμφώνησε με την Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη και νωρίς-νωρίς θα αντιμετωπίσει στην preseason την ομάδα που… παρ’ολίγο να φορούσε τη φανέλα της.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ούνιξ με τη Γαλατά και αφού οι παίκτες της ρώσικη ομάδας πέρασαν για κανένα μισάωρο την ώρα τους στο γυμναστήριο, το gavros.gr ρώτησε τον Πιέρια Χένρι τι έγινε και τελικά δεν ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα».

«Του εύχομαι τα καλύτερα, εύχομαι κάποια στιγμή να φτάσουμε σε συμφωνία και να παίξω γι αυτόν. Θα ήθελα να παίξω για τον Ντέιβιντ Μπλατ, του έχω μεγάλο σεβασμό. Ξέρει ποιος είμαι και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Μιλάμε για ένα σπουδαίο κλαμπ, έχω μεγάλο σεβασμό, απλά δεν ήταν στα πλάνα του Θεού να βρεθώ εδώ τώρα. Οπότε ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Για τους λόγους που δεν επήλθε συμφωνία τόνισε: «Μίλησα με την οικογένειά μου, ώστε να δούμε τι ήταν το καλύτερο για μας, ένιωσα πως έπρεπε να είμαι εδώ, οπότε εμπιστεύτηκα τις δυνατότητές μου και το feeling που είχα».

Για το αν είχε κάποια πρόταση από το ΝΒΑ είπε: «Είχα προσφορά για συμβόλαιο two-way, δεν πήρα την ευκαιρία μου και τον χρόνο μου, αλλά δεν με πειράζει γιατί νιώθω ευλογημένος που το έζησα αυτή την εμπειρία (σ.σ. στο Summer League), προσπάθησα για το καλύτερο , ήμουν επιθετικός και έδειξα κάποια πράγματα που μπορώ να κάνω. Απλά σου βάζουν στο τραπέζι πως υπάρχει το μαύρο αλά υπάρχει και το άσπρο».

Για τον Δημήτρη Πρίφτη, τον προπονητή του στην Ούνιξ Καζάν, είπε πως είναι «είναι πολύ καλός τύπος, συναισθηματικός, πολύ παθιασμένος και λατρεύει τη δουλειά του».

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση κορυφής!

Συνάντηση κορυφής!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ βρέθηκε με τον Ντίνο Ράτζα στα σεμινάρια που έγιναν στα «Δύο Αοράκια» και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν.