Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναχωρεί την Παρασκευή για Μόσχα, χωρίς «Παπ»!

Αναχωρεί την Παρασκευή για Μόσχα, χωρίς «Παπ»!
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:10
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (27/09) προπονήθηκε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα. Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, ακολουθεί δικό του πρόγραμμα και κάνει θεραπεία, ενώ ατομικό κάνει και ο Δημήτρης Αγραβάνης που μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Όπως είναι λογικό και επόμενο, οι δύο Έλληνες φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν θα ταξιδέψουν στη Μόσχα για το «Γκομέλκσι Καπ».

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή (28/09) στις 16.30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»- έχοντας προπονηθεί κανονικά στο ΣΕΦ το πρωί- από όπου θα αναχωρήσει για τη Μόσχα στις 18.10. Το Σάββατο στις 16:00 θα αντιμετωπίσει την Εφές και ανάλογα με το αποτέλεσμά της, την Κυριακή θα παίξει ή με την ΤΣΣΚΑ ή με την Ούνικς Καζάν που αντιμετώπισε και στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης

«Δεν… μεγαλώνει ο Σπανούλης»

«Δεν… μεγαλώνει ο Σπανούλης»

Ο Ντάνιελ Χάκετ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στον Σπανούλη, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια κατάρα στα ματς της ΤΣΣΚΑ με τους Πειραιώτες.