Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναντολού Εφές-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live TV (vid)

Αναντολού Εφές-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live TV (vid)
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:53

Ξεκινάει σήμερα, Σάββατο (29/09) το «Γκομέλσκι Καπ» στο οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 16:00 την Αναντολού Εφές στην πρεμιέρα του φιλικού τουρνουά που διεξάγεται στην Ρωσία.

Οι Πειραιώτες έχουν ταξιδέψει στη Μόσχα χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές πριν από την έναρξη των επίσημων αγώνων του Ολυμπιακού. Οι άλλες δύο ομάδες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ούνιξ Καζάν, μία από τις δύο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (30/09) ο Θρύλος.

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση το ματς των «ερυθρόλευκων» πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Με δύο πρόσωπα στη Μόσχα! (pics)

Με δύο πρόσωπα στη Μόσχα! (pics)

Διπρόσωπος ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Εφές με 78-70- Έχανε μέχρι και με 25 πόντους- Πολύ καλύτερος στα τελευταία 15 λεπτά που πλησίασε στους 6. Πρώτοι σκόρερ Μιλουτίνοφ και Λεντέι από 13 πόντους.

«Συγγνώμη από τον κόσμο»

«Συγγνώμη από τον κόσμο»

O Μίλαν Τόμιτς απολογήθηκε στους φίλους του Ερυθρού Αστέρα για την εμφάνιση της ομάδας παρά τη νίκη της με 78-68 επί της Τσιμπόνα.

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Γουίλτζερ (vid)

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Γουίλτζερ (vid)

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα, σημείωσε 13 πόντους μέσα σε 4’ και 39’’, τελειώνοντας το ματς με 15 πόντους. 12 ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ρόμπερτς.