Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκπληκτικός ο Πρίντεζης

Εκπληκτικός ο Πρίντεζης
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 11:16

Ο Γιώργος Πρίντεζης ακολουθεί κάθε καλοκαίρι ατομικό πρόγραμμα, δουλεύοντας σκληρά, ώστε να βελτιώνει συνεχώς στοιχεία του παιχνιδιού του. Αυτό έκανε και τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας τον «Πριντ» σε εξαιρετική ημέρα επικράτησαν με 91-89 στην παράταση (82-82 κ.α.) την Ούνιξ Καζάν, με τον φόργουορντ των Πειραιωτών να σημειώνει 28 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρίντεζης τελείωσε το ματς με 8/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 9/11 βολές, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 33 λεπτά.

Ο Θρύλος θα στηρίξει πολλά και τη φετινή σεζόν στον «Πριντ», με τον ίδιο να φαίνεται από τα πρώτα φιλικά ότι έχει δουλέψει και είναι ακόμη πιο βελτιωμένος από πέρυσι.

Διαβάστε επίσης

Την Πέμπτη (04/10) κόντρα στον Χολαργό

Την Πέμπτη (04/10) κόντρα στον Χολαργό

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν την προσεχή Πέμπτη (04/10 στις 18:00) στο ΣΕΦ κόντρα στον Χολαργό για το Κύπελλο Ελλάδος.

«Περήφανος για την ομάδα μου»

«Περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος έκανε ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι, μίλησε και ο προπονητής του γι αυτόν, ωστόσο ο ίδιος προσηλώθηκε στην ομαδική προσπάθεια.