Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερή εμφάνιση από τον Γκος! (vid)

Τρομερή εμφάνιση από τον Γκος! (vid)
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 14:37

Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Γουίλιαμς-Γκος στη νίκη των «ερυθρόλευκων» στην παράταση με 91-89 επί της Ούνιξ Καζάν για το «Γκομέλσκι Καπ».

Ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών σημείωσε 22 πόντους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας πολύ καλή παρουσία και στις δύο πλευρές του παρκέ. Πιο συγκεκριμένα, ο Γκος είχε 7/16 δίποντα, 2/3 τρίποντα, ενώ τελείωσε τον αγώνα με 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 λάθη σε 41’ λεπτά.

Ο 24χρονος έδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι ότι μπορεί να βοηθήσει και να ανεβάσει επίπεδο τον φετινό Ολυμπιακό, έχοντας πάντως πολλή δουλειά μπροστά του, ώστε να φτάσει στα επίπεδα που μπορεί και θέλει να δει από εκείνον ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Γκος είναι παίκτης «κλειδί» για τη φετινή σεζόν στους «ερυθρόλευκους», με τον Αμερικανό μέχρι στιγμής να αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του από το χθεσινό (30/09) ματς με την Ούνιξ:

Πηγή video: redbasketzone.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια με Χολαργό!

Τα εισιτήρια με Χολαργό!

Την Πέμπτη (4/10) ξεκινάει επίσημα η σεζόν για τον Ολυμπιακό. Στο ΣΕΦ, με τον Χολαργό (18:00), για τη Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Πέμπτη (04/10) κόντρα στον Χολαργό

Την Πέμπτη (04/10) κόντρα στον Χολαργό

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν την προσεχή Πέμπτη (04/10 στις 18:00) στο ΣΕΦ κόντρα στον Χολαργό για το Κύπελλο Ελλάδος.