Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να επιστρέψουμε στους τίτλους, ο Μπλατ μπορεί να αγγίξει την καρδιά σου» (vid)

«Να επιστρέψουμε στους τίτλους, ο Μπλατ μπορεί να αγγίξει την καρδιά σου» (vid)
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 15:46

Για τη φετινή σεζόν στην Euroleague με τον Ολυμπιακό μίλησαν οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Αξέλ Τουπάν και Ουίλιαμς-Γκος.

Οι παίκτες των Πειραιωτών τόνισαν ότι θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στους τίτλους, ενώ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και για τη συνεργασία τους με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Αρχικά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Ο κόουτς Μπλατ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Όλοι το ξέρουν αυτό. Διαθέτει τεράστια εμπειρία. Σε όποια ομάδα και αν δούλεψε έφερε σπουδαία αποτελέσματα. Προσπαθούμε να μάθουμε από εκείνον πράγματα και επιδιώκουμε να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του. Με τον τρόπο που σου μιλάει, ορισμένες φορές μπορεί να αγγίξει την καρδιά σου. Μπορώ να πω πως όλοι αισθάνονται όμορφα μαζί του στην ομάδα. Όταν βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό, οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι. Θέλουμε να επιστρέψουμε στους τίτλους, αλλά και να επανέλθουμε στα Final Four. Εδώ είναι Ολυμπιακός, αυτός είναι ο Ολυμπιακός».

Πρίντεζης: «Ο Μπλατ θέλει να αποκτήσουμε και πάλι το πνεύμα του νικητή»

«Ο κόουτς Μπλατ θέλει να επιστρέψουμε στα Final Four, να αποκτήσουμε και πάλι το πνεύμα του νικητή, αλλά και να βελτιώσει όλους τους παίκτες στο ρόστερ. Από τους νεαρότερους έως και τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Από όλους τους παίκτες του θέλει να παίρνει το 100%».

Τουπάν: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό»

«Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις ομάδα, ειδικά όταν αυτή προέρχεται από μία πετυχημένη σεζόν, όπως η Ζαλγκίρις, η οποία έφτασε στο Final Four. Όμως, από την στιγμή που παρουσιάστηκε η δυνατότητα του Ολυμπιακού, θεώρησα πως αυτό είναι μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου και έπρεπε να το κάνω. Δεν ήταν εύκολο να φύγω, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Γκος: «Τιμή μου που είμαι στον Ολυμπιακό»

«Είναι τιμή για εμένα που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, όπως είναι και τιμή μου που αποτέλεσμα την πρώτη μεταγραφική κίνηση στον Ολυμπιακό για τον κόουτς Μπλατ. Είναι σημαντικό για εμένα που με ζήτησε σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός. Όταν μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο, δεν το σκέφτηκα και πολύ ώστε να πάρω απόφαση να έρθω εδώ ώστε να δουλέψω μαζί του».

Διαβάστε επίσης

Με μπλουζάκια Χάνεϊκατ η Κίμκι!

Με μπλουζάκια Χάνεϊκατ η Κίμκι!

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα φοράνε μπλούζες με το όνομα του αδικοχαμένου Αμερικανού στην προθέρμανση πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.