Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βίντεο, χαλαρή προπόνηση και Κύμη!

Βίντεο, χαλαρή προπόνηση και Κύμη!
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 20:54
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν από τη Μόσχα νωρίς το πρωί του Σαββάτου (σ.σ. 7:00 π.μ.), αφού ξεκουράστηκαν, το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Ντέιβιντ Μπλατ τους περίμενε στο ΣΕΦ. Μην φανταστεί κανείς πως η προπόνηση είχε ένταση, έχουν ξεκινήσει και μεταβάλλονται άλλωστε οι ρυθμοί, αλλά προετοιμάστηκαν για τον αυριανό αντίπαλό τους, την Κύμη την οποία θα αντιμετωπίσουν στη Χαλκίδα για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού λοιπόν προπόνησε χαλαρά τους παίκτες του ενώ έκαναν βίντεο βλέποντας τον προσεχή αντίπαλό τους και βγάζοντας την τακτική τους. Πλην του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και ασκήσεις μπάσκετ, δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλα πρόβλημα, με τον Κώστα Παπανικολάου να νιώθει καλά μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και να μην έχει κάποια ενόχληση, αφήνοντας πίσω του το οστικό οίδημα που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε πίσω.

Το πρωί της Κυριακής (13/10) η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Χαλκίδα καθώς στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την Κύμη, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να σκέφτεται να ξεκουράσει κάποιον από τους παίκτες, ενόψει και της διπλής εβδομάδας και να αποφασίζει αύριο.

Διαβάστε επίσης

«Φτιαγμένος» ο κόσμος του Θρύλου!

«Φτιαγμένος» ο κόσμος του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση κόντρα στην Κίμκι και έχει καταφέρει να «φτιάξει» από νωρίς ακόμη περισσότερο τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι ανυπομονούν για τη συνέχεια.