Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ματς με τη Κίμκι είναι οδηγός»

«Το ματς με τη Κίμκι είναι οδηγός»
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 - 14:54

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά την Euroleague με ένα μεγαλοπρεπές «διπλό» με 21 πόντους μέσα στη Μόσχα, κόντρα στην Κίμκι. Τα εκτός έδρας ματς συνεχίζονται για τους «ερυθρόλευκους» που αυτή τη φορά αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια.

Με τον Γιάνις Τίμα να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Θρύλου για την Ισπανία. Ο Λετονός φόργουορντ αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή του, στην «Fernando Buesa Arena» και εξήγησε πώς: «Δεν το σκέφτομαι τώρα, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί την ώρα του ματς».

Συνέχισε, εξηγώντας: «Η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Το ματς με τη Κίμκι είναι οδηγός. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και τρέξαμε στο γήπεδο».

Με τον Λετονό να προσθέτει: «Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις μια ομάδα που έχει 6-7 παίκτες που πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων. Έχουμε πλουραλισμό στο σκοράρισμα, αυτό το μπάσκετ προσπαθούμε να παίξουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Διαβάστε επίσης

Με κόσμο στη Βιτόρια

Με κόσμο στη Βιτόρια

Ο Ολυμπιακός θα έχει και 70 οπαδούς στο πλευρό του, στο ματς που θα γίνει στην «Fernando Buesa Arena».

Τα εισιτήρια με την Αρμάνι

Τα εισιτήρια με την Αρμάνι

Από τη Πέμπτη το πρωί (στις 10:00) στα εκδοτήρια του ΣΕΦ. Ξεκίνησε την Τρίτη, μέσω ίντερνετ, η διάθεση εκείνων για το ματς με τον Ήφαιστο (22/10, 17:00).