Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σπανούλης άφησε πίσω του τον Διαμαντίδη!

Ο Σπανούλης άφησε πίσω του τον Διαμαντίδη!
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 21:52

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ευρωλίγκα ο Βασίλης Σπανούλης! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έφτασε τις 279 συμμετοχές του στη διοργάνωση στο σημερινό αγώνα (17/10) με την Μπασκόνια και άφησε πίσω του σε ακόμη μία λίστα τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση στη σχετική λίστα με τους πρώτους παίκτες σε συμμετοχές όλων των εποχών στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Σπανούλης ξεπέρασε, λοιπόν, τον Διαμαντίδη και έχει βάλει στόχο ακόμη και για την κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος έχει αποσυρθεί με 341 συμμετοχές.

Ακόμη μία διάκριση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, λοιπόν, ο οποίος αναμένεται και μέσα στη σεζόν να «σπάσει» πολλά ρεκόρ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε, ότι ο γκαρντ του Θρύλου είναι πρώτος στην ιστορία της Ευρωλίγκας στην κατηγορία των ασίστ, ενώ δεύτερος πίσω μόνο από τον Ναβάρο στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών.

Αναλυτικά η πρώτη εξάδα σε συμμετοχές στην Ευρωλίγκα:

Χουάν Κάρλος Νάβάρο: 341

Φελίπε Ρέγες: 323

Νίκος Ζήσης: 310

Πάουλος Γιανκούνας: 298

Ιώαννης Μπορούσης: 284

Βασίλης Σπανούλης: 279

Δημήτρης Διαμαντίδης: 278

Διαβάστε επίσης

Οι νέοι είναι ωραίοι, οι παλιοί είναι αλλιώς!

Οι νέοι είναι ωραίοι, οι παλιοί είναι αλλιώς!

Τρία δεκάλεπτα… μπασκετάρα- Το έκανε θρίλερ αλλά στο τέλος «καθάρισαν» Σπανούλης (11 πόντους και 8 ασίστ) και Μιλουτίνοφ (23 πόντους και 11 ριμπάουντ) για το 85-80 στη Μπασκόνια. Δύο σπουδαία «διπλά» και συνεχίζει…

Μπασκόνια - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 80-85 (Τελικό)

Μπασκόνια - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 80-85 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21:45 στην Ισπανία την Μπασκόνια, με τους Πειραιώτες να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το 2/2 στη διοργάνωση. Live από το gavros.gr/NS2.