Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάτι έχει αλλάξει…

Κάτι έχει αλλάξει…
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 - 08:16

Τεράστια νίκη επί της Μπασκόνια, για τη δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη το βράδυ (17/10) στη Βιτόρια. Ο Θρύλος «πάτησε» (80-85) την Μπασκόνια και έκανε το «δύο στα δύο» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά και τη νίκη (66-87) επί της Κίμκι στη Μόσχα. Δύο σπουδαίες νίκες σε δυνατές έδρες, από τις οποίες λίγες ομάδες θα περάσουν αλώβητες!

Οι Πειραιώτες έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ και στα δύο παιχνίδια και παρέμειναν αήττητοι στην κορυφή της Ευρώπης! Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει αφήσει θετικά στοιχεία και έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες ενόψει της συνέχειας της σεζόν, εμφανίζοντας πολλές διαφορές σε σχέση με πέρσι.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι κόντρα σε Μπασκόνια και Κίμκι, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί πέρσι με 86-54 και 82-54, αντίστοιχα. Φέτος, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα και ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, έπαιξαν… μπασκετάρα και πανηγύρισαν δύο μεγάλα διπλά.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει ένα ακόμα δυνατό ματς για την Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ. Και όπως δήλωσε και ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς, το διπλό επί των Βάσκων ανήκει στο παρελθόν. Το μυαλό των Πειραιωτών είναι μόνο στο ματς με τους Ιταλούς, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δείξει ως τώρα ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να κάνουν το «τρία στα τρία» στη φετινή Ευρωλίγκα!

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρωτικό μπάσκετ!

Ολοκληρωτικό μπάσκετ!

Ο Ολυμπιακός για τρία δεκάλεπτα ήταν εκπληκτικός παίζοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο παρότι η ομάδα ακόμα δεν έχει «δεθεί» 100%.