Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να αφήσουμε τις καρδιές μας στο παρκέ» (vid)

«Να αφήσουμε τις καρδιές μας στο παρκέ» (vid)
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 - 11:12

Τεράστιο «διπλό» για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Μπασκόνια. Ο Θρύλος έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη. Με τον Ντέιβιντ Μπλατ, στην ομιλία του στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το ματς, τόνισε ένα και πολύ σημαντικό πράγμα. Πώς σημασία έχει να λειτουργούν ως ομάδα! Κι αυτό που εξήγησε ήταν πώς πρέπει να αφήσουν στην άκρη το ματς στη Βιτόρια και να επικεντρωθούν στο επόμενο με την Αρμάνι, την Παρασκευή το βράδυ στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής του Θρύλου τόνισε στους παίκτες του: «Ήταν μια ποιοτική νίκη, σίγουρα ήταν. Εκτιμώ το γεγονός πώς όσοι μπήκαν, είτε έπαιξαν πολλά λεπτά, είτε λίγα λεπτά, μπήκαν και πάλεψαν. Έτσι κάνουν οι ομάδες, για αυτό πρόκειται.

Τη μια είναι η ημέρα αυτού του παίκτη, την άλλη του άλλου. Όλοι μπαίνουν μέσα και προσπαθούν να προσφέρουν κάτι. Ο Γιώργος (σ.σ.: ο Μπόγρης) δεν έχει παίξει όλο το χρόνο και του έλεγα κάθε ημέρα "Γιώργο θα παίξεις, θα παίξεις και έπαιξε. Και μπήκε μέσα και έκανε 3-4 τεράστια πλέις. Γιώργο αυτό είναι σπουδαίο Για αυτό είναι οι ομάδες. Γι’ αυτό πρόκειται.

Ξεκινήσαμε με δυο σκληρά εκτός έδρας παιχνίδι τη σεζόν. Αλλά πλέον είναι πίσω μας. Τώρα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μπροστά και τι μπορούμε να "χτίσουμε" και να γίνουμε λίγο καλύτεροι, τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνουμε λίγο καλύτερο. Προφανώς θα πάμε σπίτι τώρα και θα ξεκουραστούμε καλά, θα προετοιμαστούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα για μια πολύ δυνατή επιθετικά ομάδα, την Μιλάνο.

Δεν θέλω να βάλω κάποια πίεση πάνω σας, αλλά πραγματικά τρέχουν! Μπορούν να σκοράρουν με την μπάλα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Θα πρέπει να αποδεχθούμε την πρόκληση, θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα από ό,τι κάναμε απόψε!

Αν δεν ήταν η μέρα σας, αφήστε το πίσω σας και ελάτε πίσω την επόμενη ημέρα. Δώστε μας το παιχνίδι . Ελάτε να βγούμε το βράδυ της Παρασκευής και να αφήσουμε τις καρδιές μας στο παρκέ. Πάρτε ένα ακόμα παιχνίδι της Ευρωλίγκας και θα δούμε τι θα γίνει με μας».

Διαβάστε επίσης