Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 - 19:03

Ο Γιώργος Μπόγρης αγωνίστηκε στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια, παίρνοντας τα συγχαρητήρια από τον προπονητή του για την απόδοσή του.

Ο σέντερ του Θρύλου στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ τόνισε επίσης ότι εκείνος και όλοι οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι κόντρα στην Αρμάνι για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως είναι να γίνεσαι παράδειγμα και αναφορά από τον προπονητή;

«Όσο κι αν δύσκολη είναι η καθημερινότητα, έχω στόχο μεγαλύτερο από ένα παιχνίδι γι αυτό κι ελπίζω πως ότι έγινε στη Βιτόρια θα είναι μια αρχή για μια καλύτερη συνέχεια».

Για τα… κολλητά ματς στη διοργάνωση:

«Η κούραση είναι ένας σοβαρός παράγοντας. Ευτυχώς όμως παίζουμε στην έδρα μας κι επειδή έχουμε βάθος στο ρόστερ θα τα καταφέρουμε ειδικά αν έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο που θα μας... σπρώξει. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να χαλάσουμε την εικόνα που χτίσαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές».

Τι έχει δει από την Αρμάνι;

«Ποτέ δεν την θεωρήσαμε αφελή ως ομάδα, όπως λέγεται. Έχει ταλέντο, αλλά όχι και χημεία. Εμείς πρέπει να είμαστε σκληροί επιθετικά και αμυντικά. Είναι μια ομάδα που μπορεί να φύγει 15 πόντους μπροστά σε ένα παιχνίδι, αλλά αν εμείς έχουμε χαρακτήρα εύκολα μπορούμε να ξαναμπούμε στο ματς. Αρκεί η συγκέντρωση μας να είναι σε υψηλό βαθμό».

Διαβάστε επίσης

«Ακόμα μία πρόκληση για μας»

«Ακόμα μία πρόκληση για μας»

Χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας κράτησε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος δεν έκρυψε παράλληλα τον ενθουσιασμό του για το ότι ο Ολυμπιακός μετά από δύο εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα επιστρέφει στο «σπίτι» του.