Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζόρια για ΤΣΣΚΑ, αλλά… 3/3 (vids)

Ζόρια για ΤΣΣΚΑ, αλλά… 3/3 (vids)
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 - 22:06

Μία ανάσα από την έκπληξη της αγωνιστικής έφτασε η Νταρουσάφακα μέσα στη Μόσχα αλλά η ποιότητα της ΤΣΣΚΑ και η γνωστή εύνοια που έχει, δεν της επέτρεψαν κάτι περισσότερο από μία αξιοπρεπή ήττα. Η ομάδα του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος έπαιξε μόλις 8 λεπτά και είχε 4 πόντους με 2/4 σουτ, επικράτησε τελικά με 79-75 κάνοντας το 3/3 στην Ευρωλίγκα.

Η Νταρουσάφακα έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 31-38, αλλά στο 3ο δεκάλεπτο η ΤΣΣΚΑ πάτησε γκάζι και με επιμέρους 26-10 φάνηκε να καθαρίζει το ματς αλλά… φευ. Οι κάτοχοι του Eurocup με τους Κιντ (15 πόντους), Μακάλουμ (14) και Έρικ (15 πόντους) μείωσε και μπήκε μα αξιώσεις στην διεκδίκηση της νίκης, αλλά η ποιότητα της ΤΣΣΚΑ (καλάθι του Ροντρίγκες) και η ψυχραιμία (2/2 βολές ο Χίγκινς) της έδωσαν τη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Με Ουίλμπεκιν η Μακάμπι (vids)

Με Ουίλμπεκιν η Μακάμπι (vids)

Η Μπούντουσνοστ έδειχνε ικανή για την παρθενική της νίκη στην Ευρωλίγκα, αλλά ένα δεκάλεπτο- το τελευταίο- ήταν αρκετό για τη Μακάμπι για να πάρει τη νίκη μέσα στη Ποντγκόριτσα με 78-68.

Πάνω από 7.500 κόσμος, ήδη με Μιλάνο!

Πάνω από 7.500 κόσμος, ήδη με Μιλάνο!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει κινητικότητα και ενεργοποίηση για το παιχνίδι της Παρασκευής στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.