Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αδέρφια» (pic)

«Αδέρφια» (pic)
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 01:09

Τεράστια νίκη (80-85) κόντρα στην Μπασκόνια πανηγύρισε την Τετάρτη το βράδυ ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια, για τη δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Ο Θρύλος έδειξε χαρακτήρα κόντρα στην ισπανική ομάδα, έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ και έφυγε με το «διπλό» από την Ισπανία, κάνοντας το «δύο στα δύο» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μέσω των social media, λοιπόν, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έστειλε το μήνυμα του και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία σε story στο Instagram και έγραψε: «Ομάδα με αδέρφια».

Διαβάστε επίσης

Με τον κόσμο του για το 3/3!

Με τον κόσμο του για το 3/3!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21:00 την Αρμάνι Μιλάνο με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Ευρωλίγκα. Live από το gavros.gr/NS1.

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να γεμίσουν το στάδιο και να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (day 3)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (day 3)

Η Μακάμπι έκανε σεφτέ στις νίκες καθώς επικράτησε της Μπούντουσνοστ εκτός έδρας, την ώρα που η ΤΣΣΚΑ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Νταρουσάφακα.